ערב חג הפסח, מתנדבי צוות גדרות של איחוד הצלה ("כיכ"ר גדרות") העניקו למר יוסי קנדלשיין, ראש המועצה האזורית גדרות, תעודת הוקרה מטעם האירגון, על תמיכתו הרבה בצוות.

החל מתחילת הדרך תומכת המועצה בצוות המתנדבים, תושבי המועצה.
בתמיכתו של ראש המועצה מימנה המועצה חלק משמעותי מקורס ההכשרה של חברי הצוות.
ראש המועצה פעל לגיוס תרומות לצורך רכישת מכשירי דפיברילטור לכונני הצוות, ופעל לרכישת ציוד עזרה ראשונה והחייאה הממוקם במספר מקומות מרכזיים במועצה.
לאחרונה דאג גם ראש המוצעה לרכישת מזרקי אפיפן לחברי הצוות, ועוד היד נטויה.

צוות כונני רפואת החירום כולל גם צוות מצומצם - צוות חוסן - אשר עבר הכשרה מיוחדת למתן עזרה ראשונה נפשית, בנוסף לעזרה הראשונה הרפואית, הניתנת על ידי כל חברי כיכ"ר גדרות.

בנוסף לכונני רפואת החירום וצוות חוסן, מופעל בישובי גדרות, בשיתוף פעולה בין ארגון איחוד הצלה למחלקה לשירותים חברתיים של המועצה, פרוייקט "תן כבוד" במסגרתו מגיעים מתנדבים, תושבי המועצה, לבתיהם של קשישים מדי שבוע, משוחחים עימם ומבצעים להם בדיקות בסיסיות, לפעילות זו חשיבות יוצאת דופן ברמת הקהילה והפרט.

חברי הצוות נפרדו מראש המועצה באיחולי חג שמח - בשמם, בשם הנהלת הארגון ובשם הנהלת צוות 43.