עם פתיחת שנת הלימודים תשע"ט אני מאחלת לתלמידים, להורים ולצוותי החינוך המקצועיים שנת לימודים טובה, פורייה ומוצלחת.

הישגי מערכת החינוך שלנו בגדרות הינם מהגבוהים ביותר בקנה מידה ארצי ועל כך גאוותי הגדולה. אנו מובילים בכל התחומים :בחדשנות פדגוגית, בחינוך לערכים  ובהישגים הלימודיים.

גם השנה אנו מחויבים להמשיך לשאוף להעמקת פיתוח הידע, המיומנויות והערכים בית הספר, בגני הילדים ובמסגרות השונות.

תלמידינו יחלו את שנת הלימודים בסביבת לימודים חדשנית, מטופחת ונגישה, וזאת לאחר עבודה שיפוצים קשה ומאומצת  במהלך חופשת הקיץ.

שמנו לב לפרטים הקטנים בכיתות, בגני הילדים ובחצרות ודאגנו ששנת הלימודים תיפתח כסדרה.

כאן המקום להודות לראש המועצה שלנו על ששם את מערכת החינוך בראש סדר העדיפויות, ולעובדי המועצה שהיו שותפים להכנת פתיחת שנת הלימודים.

שנת לימודים, פורייה, מוצלחת ובטוחה!

שלכם,

טימור זכאי