"ממה שאנו מקבלים אנו יכולים להתפרנס ולחיות,
מה שאנחנו נותנים עושה את החיים שלנו" (ארתור אש)

אתמול קיימה מועצה אזורית גדרות ערב הוקרה למתנדבי המועצה.
כ-120 מתנדבים הגיעו בערב סוער וגשום לקחת חלק באירוע.
מתנדבי המועצה הם אנשים אשר בוחרים להשקיע מזמנם האישי לטובת הזולת ומתנדבים במסגרות שונות במועצה ביניהם גני הילדים, בית הספר, מתנ"ס, מרכז היום לקשיש, מג"ב, ביטחון, צח"י, איחוד הצלה, "תן כבוד", חברותא ועוד.
המתנדבים, בעשייתם זו מביאים אור ותקווה לציבור.
את ערב ההוקרה הנחתה הגב' רחל אלמליח, מנהלת המחלקה לשירותים חברתיים ונפתח בדברי ברכה והוקרה למתנדבי המועצה מפי מזכיר וגזבר המועצה מר טוביה ישמח. לאחר מכן, ניתנו תעודות הוקרה למתנדבים מצטיינים בתחומים השונים.
לאחר הטקס המרגש נהנו המתנדבים מהרצאתו של ערן שחר – ד"ר התלהבות אשר הלהיב את הקהל בהרצאה מהנה ומצחיקה עם ארגז כלים וזריקת אנרגיה לחיים.
לסיום כל מתנדב קיבל שי – מנורת קמפינג.
תודה לכל העוסקים במלאכה במחלקה לשירותים חברתיים וליפעת זרביב על הפקת ערב מושקע ומהנה.
בהזדמנות זאת אנו קוראים למתנדבים נוספים להגיע ולהצטרף למעגל העשייה והתרומה למען האחר.