מידע לתושבים 14.04

תאריך: 14/04/2020

הממשלה אישרה הלילה תקנות לשעת חירום להגבלה נוספת של היציאה למרחב הציבורי בתקופת חג פסח שני וחגיגות המימונה.
בתקופה שבין יום ג' 14.4 משעה 17:00 ועד יום ה' 16.4 שעה 05:00 לא יוכל אדם לצאת להצטייד מחוץ ליישוב מגוריו במזון, תרופות, מוצרים, שירותים חיוניים למעט אם ביישוב מגוריו לא קיימים שירותים אלו, ואז יוכל לקבלם ביישוב הסמוך ליישוב מגוריו.
להזכירכם, התנועה במרחב הציבורי מוגבלת ל- 100 מטר ממקום המגורים וכל יציאה מחייבת כיסוי אף ופה.
בחג פסח השני והמימונה נחגוג אך ורק עם בני משפחה מקירבה ראשונה המתגוררים באותו מבנה באפן קבוע, תוך הקפדה על שמירת מרחק של 2 מטר אחד מהשני.
להזכירכם, הנחיות אלו באות לשמור עלינו, על הורינו וילדינו ועל כל נפש בישראל.
אנו במועצה נמצאים בקשר עם גורמים במשרד החינוך והבריאות ונערכים לאפשרות של חזרה הדרגתית של מערכת החינוך המיוחד והחינוך הרגיל לפעילות.
אנו נמשיך ונעדכן אתכם באמצעות אתר המועצה, הפייסבוק וקבוצות הווטסאפ השונות.
לקראת חג פסח שני וחג המימונה אנא המשיכו להקפיד על ההנחיות למרות הקושי הגדול לחגוג רק עם המשפחה המצומצמת.
רק כך נמשיך לשמור על מספר נדבקים מועט ונוכל לחזור לשגרה בקרוב.

אני מאחל לכל בית גדרות חג שמח.