עדכון לתושבים 03.07

תאריך: 03/07/2020

בשעה טובה שנת הלימודים תש"פ הסתיימה, תלמידי התיכון וכיתות ה'-ח' יצאו לחופשת הקיץ, בעוד שתלמידי כיתות א'-ד' וגני הילדים ימשיכו לשהות במוסדות החינוך במסגרת גנים / בית ספר של החופש הגדול עד 06/08/20.
440 תלמידים נרשמו לקחת חלק בפעילות ומחכה להם קיץ עשיר בפעילות חווייתית ומהנה עם צוות המורים הגננות והסייעות.
לשמחתנו, שנת הלימודים נסתיימה ללא תחלואה במוסדות החינוך ועל כך תודה לכל גורמי החינוך והביטחון.

ממשלת ישראל מתמודדת עם מחלת הקורונה והשלכותיה תוך התחשבות בצורך לפעול להבראת המשק וחזרתו לפעילות כלכלית, כולל הפעלת מוסדות החינוך.
אנו כתושבי המדינה חשים בהשפעת התמודדות זו בתחום הכלכלי, החברתי והאישי, כשעדיין יש כמיליון מבוטלים שאינם יודעים מה ילד יום.
בימים האחרונים גרף התחלואה נוסק לגבהים והממשלה רק אתמול הוציאה הנחיות חדשות וחזרה לצמצום התכנסויות ופעילויות עסקיות.
אני מבקש מכל התושבים להקפיד על ההנחיות ראו מה קורה סביבנו באשדוד, בראשל"צ, באשקלון, תל אביב ועוד.
השאננות ש"אצלנו לא יקרה" רחוקה מהמציאות ואינה במקומה, המחשבה שאנו באזור כפרי פתוח ולכן לא נדבק משוללת כל יסוד.

הנגיף אינו מבדיל בין אדם לאדם, בין בוגר לילד וכל עוד לא נמצאה תרופה עלינו להקפיד על הנחיות משרד הבריאות בדגש על שלושת כללי היסוד– מ.מ.י :
שמירת מרחק 2 מטר מאדם לאדם
עטיית מסכה
שטיפת ידיים והגיינה אישית

בעלי עסקים נדרשים לעמוד בכל כללי התו הסגול.

אני מאחל לכולם קיץ בריא ובטוח,