עדכון קורונה 06/08/2021 00:00

תאריך: 06/08/2021

ממשלת ישראל בישיבתה האחרונה בנושא התמודדות עם נגיף הקורונה החליטה, על שורת פעולות וצעדים נוספים לצמצום התחלואה ועצירת התפשטות זן הדלתא במגמה לא להגיע לסגר בתקופת החגים.

אנו נמצאים בחודש השני של חופשת הקיץ. לצערי, מתחילת יולי התחלואה במועצה במגמת עליה.

אני מעדכן אתכם על שני אירועים מהשבוע האחרון:

ביום ד', 04/08/2021 נהג הסעות של קשישי מועדון יום לקשיש נמצא מאומת. כתוצאה מכך הוחלט

על סגירת המועדון עד יום ב', 09/08/2021. פתיחתו והשתתפות בפעילות מותנת בהצגת תשובה

שלילית לבדיקת קורונה.

ביום א',01/08/2021 אוחדו שני חוגי ילדים. חוג כדורסל וחוג כדורגל. אחד מילדי חוג הכדורסל נמצא

מאומת.     משרד הבריאות ערך תחקיר אפידמיולוגי ובעקבותיו הורה לכל משתתפי החוגים להיכנס לבידוד מיידי.    הנחיות משרד הבריאות מופצות להורי הילדים על ידי מנהלי החוגים .

חשוב לציין מי שלא השתתף בחוגים ביום א' ויום ב' פטור מבידוד. (ברצף שני הימיים)

המועצה בסיוע פיקוד העורף תפתח בשבת, 07/08/2021 בין השעות 12:00-20:00 מתחם בדיקות באולם הכדורסל בבית ספר גדרות לכלל התושבים כולל תושבי האזור נקודת בדיקת קורונה ללא הפניית רופא.

לכו להיבדק!  ומומלץ גם למחוסנים להיבדק מעת לעת.

אני קורא ומבקש מכם, תושבי גדרות:

• לכו להתחסן
  • שמרו על היגיינה