עדכון קורונה 03/09/2021 18:00

‏כ"ו אלול, תשפ"א
‏3 ספטמבר, 2021
*** 18:00***
שנת הלימודים תשפ"ב נפתחה השבוע בכל מוסדות החינוך בארץ ובמועצה באוירה חגיגית ושמחה.
לצערנו כבר מיום חמישי נתגלו במועצה מספר מקרים מאומתים של חולי קורונה:
2 תלמידי תיכון מגדרות הלומדים בתיכון ברנר, מורה מבית ספר גדרות ותלמיד מגן עופרים.
לאור מקרים אלו תלמידים אשר באו במגע איתם נאלצו ע"פ הנחיות משרד הבריאות והחינוך לבצע בדיקות ולהיכנס לבידוד.
להלן המסגרות בהן השתתפו המאומתים לקורונה:
  1. תלמידי ברנר מכפר אביב ועשרת אשר נסעו עם אבי סיני – הודעה נשלחה אליהם באמצעות בית הספר
  2. כיתות ג3 ו ד3 מבי"ס גדרות – הודעה נשלחה להורים
  3. גן עפרים – הודעה נשלחה להורים
  4. צהרון עפרים – הודעה נשלחה להורים
על כל הילדים ממסגרות אלו לבצע בדיקות PCR להיכנס לבידוד ולדווח למשרד הבריאות

לאור גידול במספר החולים המאומתים בגדרות, אנו חוזרים ומדגישים להקפיד על עטיית מסיכה, שמירה על ריחוק 2 מטרים ושמירה על הגיינה.
במידה ומי מבני משפחותיכם מגלה תסמיני קורונה, או באם נחשפתם לחולה קורונה מאומת יש להישאר בבית לבצע בדיקת PCR ולא להגיע למסגרות החינוך עד לקבלת תוצאה שלילית, ולעדכן את המחנכים על כניסתכם לבידוד.
רק אם נגלה אחריות אישית וחברתית נוכל למנוע את התפשטות המחלה ולקיים שגרת לימודים ולחגוג את החגים.
המועצה עוקבת אחר ההתפתחויות ונמצאת בקשר מתמיד עם משרד הבריאות ומשרד החינוך.
לשאלות והבהרות נוספות יש ליצור קשר עם מוקד משרד הבריאות 5400*.

בברכת החלמה מהירה לחולים,